VILLA AKBÜK

Akbük, Turkiet
SCROLLA NER
Villa Akbük interiördesign

"Design som hyllar Livet" var mantrat och vår utgångspunkt för designarbetet med detta 450 kvadratmeter stora familjehem på fyra våningar. Med fokus på den fantastiska utsikten över havet och vyerna över bergen som kan avnjutas i varje vinkel och rum, skapade vi både ett vackert och funktionellt hem som ombesörjer såväl familjeliv som sociala sammankomster.

Planlösningen planerades noggrant för att tillgodose de säsongsbetonade behoven i familjen, som älskar att underhålla och gärna har många gäster under sommaren. Varje våning är uppdelad och designad för att skapa distinkta utrymmen för arbete, lek, gemensam familjetid, underhållning samt privata sovrum.

Med specialdesignade inredningsdetaljer - såsom platsbyggda förvaringar, sänggavlar samt specialdesignade belysningsarmaturer – skapade vi en härlig blandning av modern stil med klassiska undertoner som ger den önskade ombonade hemkänslan. Designen genom hela denna rymliga villa är en hyllning till stilrena linjer med lyxig semesterkänsla.

I köket tar de djupa, royalblå köksluckorna i shaker-stil, med inslag av detaljer i mässing och trä som harmonierar väl med de ljusa marmorytorna, fokuset.

Genomgående fiskbensmönstrade keramikgolv ger en skarp, samtida look. Inslag av olika moderna detaljer tillsammans med den specialdesignade belysningen ger en ombonad känsla som förstärker hemmets avslappnade stil.

Inredningen i vardagsrum och sovrummen utgörs av naturmaterial och textilier som linne, bouclé, sammet och skinn i neutral färgpalett med olika nyanser av grå och beige vilket skapar ett roingivande, elegant och välkomnande hem.